DEEL JOUW MOOISTE FIETS- OF WANDELTOCHT EN WIN GAVE SPORTOORTJES VAN TEUFEL T.W.V. €149!

De paden op, de lanen in: met een tweewieler of de benenwagen kun je op veel bestemmingen op plekken komen waar een auto het onderspit delft. Een geslaagde vakantie staat voor veel mensen gelijk aan een uitgekiende combinatie van relaxen en fysieke inspanning. Daarom zijn wij voor onze dubbeldikke zomereditie op zoek naar de mooiste fiets- en wandelroutes wereldwijd. Van het Pieterpad in Nederland of een fietstocht door Oostenrijk tot de beklimming van de Kilimanjaro: het maakt niet uit hoe kort of lang de route is, zolang je deze maar per fiets of lopend af kunt leggen.

Deel jouw foto mét tip en vergeet vooral niet om de locatie te vermelden! We kijken naar originaliteit, kwaliteit en informatie. Uit alle inzendingen kiest de jury de winnaars. Deze ontvangen na afloop van de wedstrijd persoonlijk bericht. De mooiste foto's worden gepubliceerd in Columbus Travel editie 120/121 dat geheel in het teken staat van de mooiste fiets- en wandeltochten wereldwijd. Je maakt bovendien kans op een van de twee sets AIRY SPORTS TWS-sportoortjes van Teufel t.w.v. €149 - hoe toepasselijk! Als troostprijs geven we ook nog drie jaarabonnementen op Columbus Travel weg. 

Over de AIRY SPORTS TWS-sportoortjes

Maak meer meters op muziek van topkwaliteit. Geen kabels, wel een overtuigende en prettige geluidservaring - en net zoveel uithoudingsvermogen als jij, dat zijn de AIRY SPORTS TWS-sportoortjes van Teufel. Deze oortjes zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die van beweging houden. Sport en muziek gaan immers hand in hand. De zachte, buigzame earhooks van siliconen zorgen ervoor dat de oordoppen even stevig als comfortabel in het oor zitten. Een volledige oplaadbeurt is voldoende voor ruim zeven uur aan onderbroken luistergenot. En last but not least zijn de AIRY SPORTS TWS ook bestand tegen plensbuien en bijzonder intensieve trainingen, want regen noch zweet kan deze koptelefoon deren.

maandfotowedstrijd 'de mooiste fiets- en wandeltochten'  

Nog even terugblikken onze Water-fotowedstrijd in maart? Bekijk alle inzendingen!

Wil je op de hoogte blijven van meer van dit soort gave winacties? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

2023-03-31T22:06:46Z dg43tfdfdgfd