WAT MAG NIET ONTBREKEN OP JOUW BUCKETLIST VOOR 2023? DEEL EN WIN EEN REISCHEQUE T.W.V. €1500!

Wellicht is jouw bucketlist oneindig - we kunnen het je niet kwalijk nemen, want dat is de onze ook. Daarom hebben we samen met Riksja Travel alvast een voorselectie gemaakt van 15 absolute onvergetelijke reiservaringen die hoog bovenaan de wish list van menig reiziger staan. Meedoen is simpel: vul hieronder onze survey in en kies jouw onvergetelijke reiservaring voor 2023 - het maakt niet uit of je deze reis al ingepland hebt of niet, het gaat er vooral om wat jij als eerste zou willen meemaken.

Onder alle deelnemers verloten we een reischeque van Riksja Travel t.w.v. €1500, drie rugzakken en 10 jaarabonnementen van Columbus Travel. De winnaar wordt eind februari bekendgemaakt tijdens ons online webinar over verre bestemmingen!

 

Actievoorwaarden:

- De winactie loopt tot en met 16 februari 2023. Op 20 februari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het online webinar over verre bestemmingen.

- Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.

- Je hoeft geen klant te zijn van Riksja Travel of abonnee van Columbus Travel om deel te kunnen nemen aan de actie.

- Met de reischeque van €1500 kan een reis worden geboekt bij Riksja Travel of Riksja Family. Deze cheque van €1500 is niet in te wisselen tegen contanten. Indien de reissom hoger is dan €1500, dan betaal je zelf de meerprijs.

- De reis moet plaatsvinden in 2023. Indien de reis niet heeft plaatsgevonden, dan vervalt de reischeque.

- Door mee te doen aan de actie, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere relevante mailings van Riksja Travel en Columbus Travel.

- Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor correspondentie over de wedstrijd en relevante mailings van Riksja Travel en Columbus Travel.

- Werknemers van Riksja Travel en Columbus Travel, evenals hun naaste familieleden, zijn uitgesloten van deelname.

- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Wil je op de hoogte blijven van meer van dit soort gave winacties? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

2023-01-12T14:12:18Z dg43tfdfdgfd