FOTOWEDSTRIJD JULI: DEEL JE GROOTSTE BEZIENSWAARDIGHEID BINNEN NEDERLAND EN WIN EEN MUSEUMKAART + JOUW FOTO IN DE NS-INTERCITY'S!

Elk land heeft zijn iconische must-sees: de gebouwen,monumenten, kunstwerken en natuurgebieden die het uniek maken en die op de lijst van elke gepassioneerde reizigers thuis horen. Wat zijn die musts-sees voor Nederland? In In Eigen Land 03 - 2024 gaan we op zoek naar het antwoord op die vraag en naar jullie favoriete plekken! Deel maximaal drie foto's van jouw favoriete avontuurlijke activiteiten. Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

We belonen de winnende foto met een Museumkaart t.w.v. €75. Deze foto wordt bovendien een maandlang tijdens daluren op de schermen in de Intercity's van NS vertoond én gepubliceerd in de najaarseditie van In Eigen Land en in NS Dagje Uit, het inspiratiemagazine van de NS! Vier runners up ontvangen bovendien een leespakket van In Eigen Land. 

Maandfotowedstrijd 'De grootste bezienswaardigheden van Nederland'  

Benieuwd naar de inzendingen en winnaars van de maandfotowedstrijd 'Avontuurlijke activiteiten' van juni? Bekijk ze allemaal hier!

Volg Columbus Travel op FacebookInstagramSpotify en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. 

2024-07-01T08:05:28Z dg43tfdfdgfd